Hoe Norton Vault wachtwoord instellen?


Norton is wereldwijd de meest bekende en voordelige antivirus software vanwege zijn opmerkelijke eigenschappen. Een aanzienlijke meerderheid gebruikt deze geweldige antivirus en malware beschermings software voor snelle prestaties.Van snelle, gemakkelijke en nauwkeurige beveiligings oplossingen tot bewezen technologieen, Norton biedt zijn klanten altijd de beste functies.Naast deze talrijke functies en voordelen, biedt Norton ondersteuning direct en probleemloos antwoord op elk probleem.


U kunt de privacy en beveiliging van uw mobiele apparaat verbeteren door een sterk wachtwoord in te stellen, maar het beheer van die wachtwoorden is cruciaal.Als u echter Norton software op uw mobiele apparaat gebruikt, kunt u de privacy en beveiliging verbeteren door met uw wachtwoord beheerder te werken, en u kunt hetzelfde doen voor het instellen van een kluis wachtwoord.Maar vergeet niet dat een kluis wachtwoord anders is dan het wachtwoord van een Norton account.


U hebt echter de toepassing Norton Password Manager op uw smartphone nodig met ingeschakelde gezicht sherkenning of biometrie om uw kluis wachtwoord in te stellen.Anders kunt u de onderstaande stappen volgen om uw Norton Vault wachtwoord in te stellen.


Stappen om Norton Vault wachtwoord in te stellen


  • Zorg ervoor dat uw Norton Password Manager app is geinstalleerd en geconfigureerd op uw smartphone.

  • Open uw Norton Password Manager app met behulp van biometrische authenticatie.

  • Navigeer vervolgens naar het Vault scherm en tik op het menu pictogram of drie kleine lijntjes.

  • Tik daarna op de instelling en kies de optie Set Up of Reset Password.

  • Keur vervolgens uw wachtwoord goed met behulp van gezich tsherkenning of biometrische authenticatie.

  • Volg vervolgens in hetzelfde scherm Reset wachtwoord alle instructies zoals vermeld.

  • Tik ten slotte op de optie Opslaan om het proces te voltooien. Als deze stappen echter problemen opleveren bij het instellen van uw wachtwoord, kunt u hulp zoeken bij de technische ondersteuning van Norton.


Het verkrijgen van adequate bescherming en wachtwoord beheer kan ernstige risico's met zich meebrengen als uw smartphone vertrouwelijke informatie bevat.Met behulp van Norton Vault Password Manager kunt u uw gebruikersnamen en wachtwoorden snel en veilig opslaan zonder enig risico.U kunt dus de gegeven stappen volgen om uw wachtwoord eenvoudig in te stellen. Als deze stappen uw probleem niet oplossen, bellen Norton Belgie ondersteuningsnummer en vraagt ​​u hen om hulp.



Gerelateerde Links


Hoe kunt u voorkomen dat uw Norton abonnement automatisch wordt verlengd?


Popular posts from this blog

De Secure VPN functie in Norton inschakelen

Norton Antivirus Support Belgie biedt computers een schild van constante bescherming

Hoe Norton Cloud Backup uitschakelen?