Hoe Norton beveiliging opnieuw opstarten?

    
        
                     

Norton is de toonaangevende antivirus en beveiligings tool in de branche. Deze software wordt aangedreven door 's werelds grootste 24x7 netwerken voor het monitoren van bedreigingen. Het detecteert verschillende virussen, malware en spyware bedreigingen en verwijdert ze van tijd tot tijd voordat ze uw systeem infecteren. Het biedt veel voordelen, zoals VPN, wachtwoord beheerder, ouderlijk toezicht, klantenservice en meer.

Alle functies van Norton zijn essentieel om uw apparaat te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. U kunt echter enkele problemen met uw antivirus bevestigen. De meeste Norton problemen treden op vanwege apparaat compatibiliteit of fout bij de installatie. Soms geeft Norton het bericht weer dat zegt: "Norton kan niet doorgaan. Start uw apparaat opnieuw op om beschermd te blijven. Als u met dit probleem wordt geconfronteerd, neemt u contact op met Norton ondersteuning om dit probleem op te lossen. Het getalenteerde team van professionals biedt u direct effectieve oplossingen.

Stappen om Norton beveiliging opnieuw te installeren

U kunt dit probleem ook oplossen door uw computer opnieuw op te starten en LiveUpdate uit te voeren. U moet uw Norton beveiliging opnieuw installeren als het probleem aanhoudt. Volg deze stappen om Norton Security opnieuw te starten.

● Sluit eerst alle programma's af en start uw computer opnieuw op.

● Nadat u uw apparaat opnieuw heeft opgestart, opent u uw Norton apparaat beveiligings product. Zoek naar het venster Mijn Norton naast Apparaat beveiliging en open het.

● Klik op LiveUpdate in het hoofdvenster. Door LiveUpdate uit te voeren, kunt u uw Norton product bijwerken en uw probleem oplossen.

● Als er echter geen nieuwe updates zijn en uw probleem blijft bestaan, probeer dan uw Norton apparaat beveiligings product te verwijderen en opnieuw te installeren.

● Druk op Windows plus R en typ "appwiz.cpl" in het opdrachtvenster Uitvoeren.

● Zoek naar Norton Device beveiligings producten en klik op de optie Verwijderen of Verwijderen.

● Na het verwijderen en verwijderen van de bestanden van uw systeem, start u uw computer opnieuw op.

● Download het Norton Security product en installeer het volgens de installatie instructies op het scherm.

● Als u problemen ondervindt bij het installeren van het Norton product op uw apparaat, neemt u contact op met de technische ondersteuning van Norton om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het ervaren team van technici zal u een paar vragen stellen over uw probleem en dienovereenkomstig oplossings instructies geven.

U kunt ook contact opnemen met het ondersteunings team door het ondersteuningsnummer van Norton bellen Belgie wanneer u hulp nodig hebt bij het inschakelen van een nieuwe functie van deze antivirus software. U kunt uw vraag stellen via chat, video of telefoongesprek.

Gerelateerde Links

Hoe kunt u voorkomendat uw Norton abonnement automatisch wordt verlengd?

Popular posts from this blog

De Secure VPN functie in Norton inschakelen

Norton Antivirus Support Belgie biedt computers een schild van constante bescherming

Hoe Norton Cloud Backup uitschakelen?