Wat te doen als de Norton product download niet start of niet wordt voltooid?


Niets is erger dan besluiten een antivirus programma op uw apparaat te installeren dat niet start. We gebruiken antivirus software om beschermd te blijven tegen cyber aanvallen van hackers.Maar als de download procedure niet start of eindigt op het apparaat, kan dit behoorlijk frustrerend zijn.


Daarom heeft ons technische ondersteunings team van Norton een eenvoudige manier bedacht om u te helpen. Door de onderstaande stappen te volgen, kunt u de download procedure binnen enkele minuten met succes voltooien.


Voer het gedownloade bestand uit om het installatie proces van Norton Device Security te starten. U kunt het gedownloade bestand mogelijk vinden door de onderstaande tips te volgen, afhankelijk van uw browser:


Als u een Windows-gebruiker bent: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads te openen en dubbelklik op het bestand.

Als u een Mac-gebruiker bent: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster te openen en dubbelklik op het bestand dat u hebt gedownload.


Als er niets verschijnt wanneer u de installatie procedure start, is de kans groot dat het installatievenster verborgen is achter andere vensters.Dus minimaliseer geopende vensters om het installatie programma te zien. Als u het nog steeds niet kunt vinden, aarzel dan niet om ons Norton klantenondersteunings team te bellen.


Als de download procedure niet vordert, downloadt u het bestand opnieuw. Als de installatie niet is voltooid of als u Norton Device Security niet kunt openen, kunt u de Norton Remove and Reinstall tool van de website downloaden en uitvoeren.Neem direct contact op met onze Norton klantenservice om de procedure beter te begrijpen.


We hopen dat deze stappen u helpen bij het installeren van Norton Device Security op uw apparaat. Maar als u problemen ondervindt bij het downloaden en installeren op een Windows- of Mac-apparaat, bekijk dan de onderstaande onderwerpen.


Download en installeer Norton Device Security op een Windows apparaat


We raden u aan de onderstaande stappen op het scherm zorgvuldig te volgen om de installatie procedure te voltooien.


  1. Ga naar my.Norton.com op uw apparaat en meld u aan bij uw account met het e-mailadres en wachtwoord.

  2. Wanneer de Mijn Norton portal verschijnt, klikt u op Downloaden.

  3. Klik op Akkoord en downloaden op de pagina Aan de slag.

Als u Windows 11/10 in S-modus gebruikt, klikt u op Get it from Microsoft en volgt u de aanwijzingen om de antivirus rechtstreeks vanuit de Microsoft Store te installeren.


  1. Zodra de download is voltooid, moet u het installatie programma uitvoeren. Druk op Ctrl + J om het venster Downloads te openen en dubbelklik op het bestand. Als u het niet kunt vinden, neem dan onmiddellijk contact op met onze Norton klantenservice.

  2. Als het venster Gebruikers accountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan en volgt u de richtlijnen op het scherm.


Download en installeer Norton Device Security op een Mac-apparaat


  1. Ga naar my Norton com op uw apparaat en meld u aan bij uw account

  2. Wanneer de Mijn Norton portal verschijnt, klikt u op Downloaden.

  3. Klik op Akkoord en downloaden op de pagina Aan de slag.

  4. Voordat u met het installatie proces begint, klikt u op Norton licentie overeenkomst en leest u uw product licentie overeenkomst.


Bellen Norton klantenservice via e-mail of telefoon voor meer informatie. We helpen u graag verder!



Gerelateerde Links


Hoe Norton Vault wachtwoord instellen?


Popular posts from this blog

De Secure VPN functie in Norton inschakelen

Norton Antivirus Support Belgie biedt computers een schild van constante bescherming

Hoe Norton Cloud Backup uitschakelen?