Hoe Norton Banking Protection inschakelen?


Het maakt niet uit hoe veilig u technologie en het web gebruikt, virussen en andere malware kunnen zonder problemen uw computer, laptop of smartphone binnendringen. Deze factor kan verschillende problemen veroorzaken, aangezien deze elementen uw ruimte kunnen binnendringen en uw informatie, documenten, enz. met een ruime marge kunnen misbruiken.

 

In tijden als deze kun je het beste een antivirus programma zoals Norton op je computer of smartphone installeren. Deze applicatie biedt u een aanzienlijk aantal functies, services en producten waarmee u uw systemen gemakkelijk kunt beveiligen. Daarom moet u er zoveel mogelijk over leren met de hulp van het Norton ondersteunings team.

 

Deze professionals zullen het u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op uitdagingen met een ruime marge te minimaliseren. U kunt zich ook abonneren op aanvullende producten die door Norton worden aangeboden om uw beveiligings maatregelen aanzienlijk te verbeteren.

 

Al deze aspecten zorgen ervoor dat u veilig en plezierig op het internet kunt surfen. U kunt ook een bestaande klant van dit antivirus programma vragen om u te leren hoe u de services dienovereenkomstig kunt gebruiken.

 

Gebruikt u voor het eerst de hulp van een antivirus software toepassing zoals Norton? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker hoe u zonder problemen gebruik kunt maken van de faciliteiten en diensten.

 

Maar dat is geen reden om op te geven, aangezien het technische ondersteunings team van Norton de hele dag beschikbaar is om u bij elke taak te helpen. Ze kunnen u tips, oplossingen en stapsgewijze strategieen geven om het u gemakkelijker te maken.

 

Daarnaast zijn er enkele instructies die u in gedachten kunt houden als u de functie voor bank bescherming binnen enkele minuten wilt inschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

1.     Het eerste dat u hoeft te doen, is het browservenster op uw smartphone of computer openen

2.     Zodra de toepassing op uw systeem is geopend, tikt u op het pictogram Norton Safe Web Extension

3.     Er verschijnt een nieuw op uw scherm, tik op het tabblad Instellingen in de rechterbenedenhoek

4.     U vindt een optie voor Bankier bescherming in het menu dat wordt geopend, tik erop

5.     U ziet een vakje naast het tabblad, vink het aan

 

Als u meer informatie nodig heeft over de stappen in deze blog, bellen Norton Belgie hulplijn nummer.

 

Gerelateerde Links

Hoe Norton Green vinkjes inschakelen?

 

originelebron

 

Popular posts from this blog

De Secure VPN functie in Norton inschakelen

Norton Antivirus Support Belgie biedt computers een schild van constante bescherming

Hoe Norton Cloud Backup uitschakelen?